Only Sim Vergelijken

Sim only abonnementen vergelijken in de prijsvergelijker. Een sim only abonnement kan zijn de betere selectie ingeval je geen andere mobiele telefoon nodig hebt. Het scheelt tot twee derde over een belkosten per maand. Weet jouw wat jouw maandelijkse verbruik vanwege telefoneren, sms en internet kan zijn, vervolgens kun je dit invullen. Jouw kan verder aanvankelijk jouw verbruik laten uitrekenen door een RekeningScan. De gevolgen van een sim only abonnementen in de Belwijzer zijn gesorteerd op de laagste gemiddelde kosten per maand. Wensen zijn je een onderlinge gevolgen betreffende sim only vergelijken, vink vervolgens maximaal drie sim only gevolgen met en klik op de ’toon vergelijking’ knop.

Zoals gezegd heb je bij een telecomabonnement meer keusin aanbieders dan bij een contract met toestel. Dat zijn echter niet allemaal verschillende providers met een eigen netwerk. In Nederland tellen wij officieel 4 grote telecom bedrijven met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile
  • Simpel
  • YouPhone
  • HollandsNieuwe
  • Tele2
  • Telfort
  • Simyo
  • Robbin Mobile

Alle andere aanbieders maken gebruik van het netwerk van één van deze telecom bedrijven. Zo maakt de telecom bedrijven hollandsnieuwe bijvoorbeeld gebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbare dekking van KPN. In totaal kent Nederland op dit moment twaalf verschillende SIM Only aanbieders.

Wat is het verschil tussen een abonnement en SIM Only?

Bij een SIM Only abonnement neemt de klant geen telefoon af, maar alleen een simkaart. Op de kaart staan alleen de abonnementsgegevens en het telefoonnummer. De koper van het abonnement zonder smartphone, moet zelf een toestel regelen.

Bij een telefoon met abonnement, geldt een maandelijkse prijs, waarbij de smartphone, belminuten, sms’jes en dataverkeer bij de prijs en zijn inbegrepen.

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn drie formaten simkaarten: het standaard formaat, micro sim en nano sim. Het standaard formaat werd vooral vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruiken aanbieders het formaat nog nauwelijks. De meeste telefoonshebben nu een aansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste smartphones gebruiken een nano simkaart.

De meeste telecom bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. De klant van het abonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

{Wanneer kan ik overstappen?

Wie wil veranderen van internet en mobiel bellen abonnement}

{Waarom betaal ik de eerste maand meer?

Voor het afsluiten van een nieuw telefonie abonnement}

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de mobiel. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal 8 Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere telefoons, terwijl 3G op veruit de meeste telefoons werkt.

Scroll naar boven