Sim Only Onbeperkt Bellen Goedkoopste

Sim only abonnementen vergelijken in de prijsvergelijker. Een sim only abonnement kan zijn de meeste voordelige selectie wanneer je geen andere mobiele smartphone benodigd hebt. Dit scheelt tot een paar derde met een belkosten ieder maand. Weet jouw hetgeen je maandelijkse verbruik vanwege telefoneren, sms en het net is, dan kun je dit invullen. Je kan tevens aanvankelijk je verbruik laten uitrekenen door ons RekeningScan. De gevolgen van een sim only abonnementen in de Belwijzer zijn gesorteerd op de laagste gemiddelde onkosten ieder maand. Wil je een onderlinge gevolgen met sim only vergelijken, vink vervolgens maximaal 3 sim only gevolgen aan en klik op de ‘toon vergelijking’ knop.

Zoals gezegd heb je bij een SIM Only abonnement meer keusin providers dan bij een telefoniecontract met telefoon. Dat zijn echter niet allemaal verschillende providers met een eigen netwerk. In Nederland tellen wij officieel 4 grote SIM Only aanbieders met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile
  • Simpel
  • YouPhone
  • HollandsNieuwe
  • Tele2
  • Telfort
  • Simyo
  • Robbin Mobile

Alle andere aanbieders maken gebruik van het netwerk van één van deze SIM Only aanbieders. Zo maakt de telecom bedrijven hollandsnieuwe bijvoorbeeld gebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbare dekking van KPN. In totaal kent Nederland op dit moment twaalf verschillende SIM Only aanbieders.

Wat is het verschil tussen een abonnement en SIM Only?

Bij een SIM Only abonnement neemt de afnemer geen telefoon af, maar alleen een simkaart. Op de kaart staan alleen de abonnementsgegevens en het telefoonnummer. De klant van het internet en mobiel bellen abonnement, moet zelf een toestel regelen.

Bij een telefoon met abonnement, geldt een maandelijkse prijs, waarbij de telefoon, belminuten, sms’jes en dataverkeer bij de prijs en zijn inbegrepen.

{Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

Over het algemeen kan een telecom bedrijven twee maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of de klant laten bijbetalen. Hoe de maatregel gehanteerd wordt, verschilt per SIM Only aanbieders. Dat staat in de voorwaarden van het SIM Only abonnement.}

{Wanneer kan ik overstappen?

Wie wil veranderen van telecomabonnement}

{Waarom betaal ik de eerste maand meer?

Voor het afsluiten van een nieuw internet en mobiel bellen abonnement}

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de smartphone. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal 8 Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit de meeste telefoons werkt.

Scroll naar boven