Sim Only Top 10

Sim only abonnementen vergelijken in de prijsvergelijker. Een sim only abonnement is goedkopere afwisseling als je nauwelijks nieuwe mobiele telefoon nodig hebt. Dit scheelt tot 2 derde van de belkosten per maand. Beseft je hetgeen je maandelijkse verbruik vanwege telefoneren, sms en het net kan zijn, dan kun jouw dit invullen. Je kan verder eerst je verbruik laten uitrekenen door een RekeningScan. Een gevolgen over een sim only abonnementen in de Belwijzer zijn gesorteerd op de laagste doorsnee kosten ieder maand. Verlangen is je de onderlinge gevolgen aangaande sim only vergelijken, vink dan maximaal 3 sim only resultaten met en klik op de ’toon vergelijking’ knop.

Zoals gezegd heb je bij een telefonie abonnement meer keusin SIM Only aanbieders dan bij een contract met mobiele telefoon. Dat zijn echter niet allemaal verschillende SIM Only aanbieders met een eigen netwerk. In Nederland tellen wij officieel 4 grote providers met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile
  • Simpel
  • YouPhone
  • HollandsNieuwe
  • Tele2
  • Telfort
  • Simyo
  • Robbin Mobile

Alle andere telecom bedrijven maken gebruik van het netwerk van één van deze aanbieders. Zo maakt de aanbieders hollandsnieuwe bijvoorbeeld gebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbare dekking van KPN. In totaal kent Nederland op dit moment twaalf verschillende aanbieders.

Wat is het verschil tussen een abonnement en SIM Only?

Bij een SIM Only abonnement neemt de koper geen telefoon af, maar alleen een simkaart. Op de kaart staan alleen de abonnementsgegevens en het telefoonnummer. De afnemer van het SIM Only abonnement, moet zelf een smartphone regelen.

Bij een telefoon met abonnement, geldt een maandelijkse prijs, waarbij de telefoon, belminuten, sms’jes en dataverkeer bij de prijs en zijn inbegrepen.

{Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

Over het algemeen kan een aanbieders twee maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of de beller laten bijbetalen. Hoe de maatregel gehanteerd wordt, verschilt per providers. Dat staat in de voorwaarden van het telecomabonnement.}

{Wanneer kan ik overstappen?

Wie wil veranderen van SIM Only abonnement}

{Waarom betaal ik de eerste maand meer?

Voor het afsluiten van een nieuw telecomabonnement}

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de mobiel. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal 8 Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit de meeste telefoons werkt.

Scroll naar boven